maandag 23 november 2009

digitale stempels 3


Je kunt er geen genoeg van krijgen: digitale stempels! Zo handig: snel in huis, betaalbaar (als je goed zoekt op internet sommige gratis), je eigen formaat bepalen, geen rommel met inkt (niet dat dit niet z'n charme heeft hoor, vind dit nog steeds erg leuk) en geen opslag nodig (fijn als je niet zo'n ruime hobbykamer/-hoek hebt).

Deze stempel is van Pink Cat Studio: ze hebben geweldige digitale stempels). Ingekleurd met Copics en sneeuweffect (als het te zien is op de foto ) met liquid appliqué. Er is een ook een product waarbij je geen fohntje nodig hebt, maar ik ben even de naam kwijt. Verder door de Cuttlebug gehaald, wat glitter in de vleugels, lintje van Reasonable Ribbons en klaar is de kerstkaart.

Gisteren was ik op de demodag bij de Scrapbookwinkel in Heesch en daar werd érg veel gedemonstreerd, o.a. de Cricut (ik was te laat), Martha Steward ponsen, Silhouette en de Cuttlebug. Ook Diny Sprakel was aan het demonsteren en wel met iets wat op het (lange) wensenlijstje komt: het airbrush-systeem. Altijd fijn als je live kunt zien hoe het werkt: niet erg moeilijk volgens mij. Het was leuk in Heesch: een aanrader voor een volgende keer!

Fijne maandag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten