maandag 7 februari 2011

Phooka challenge # 3: bling it on!

De weken vliegen voorbij, het is alweer tijd voor Phooka challenge # 3: bling it on!
Hier is de opdracht van deze keer:

Laat je kaart schitteren! Je kan glitter, parels, stickles, pailletten, ... gebruiken. Kortom alles wat schittert.

Een willekeurige winnaar ontvangt een geschenkbon van $10 voor de Phooka shop. Het is niet verplicht om digitale stempels van Digi's by Phooka te gebruiken, MAAR wanneer je dit wel doet, mag je tweemaal deelnemen met je kaartje. Kijk snel op de site voor alle regels en de geweldige projecten van het Design Team:
http://digisbyphooka.blogspot.com/2011/02/challenge-3-bling-it-on.html.
 
Hier mijn bijdrage:

Ik wilde proberen - ondanks dat het mocht glitteren - eens geen roze te gebruiken; het is een zwart-wit uitvoering geworden. De bloemetjes en het hartje zijn van zwart glitterpapier gebruikt. De tekststempel is ook van Phooka! Het zwart-wit papier is digitaal papier.

Het doosjes is gemaakt naar aanleiding van een tutorial op deze site. Ze heeft ontzettende leuke tutorials, handig met video's erbij. Ze gebruikt alleen maar Stampin'Up producten, maar je kunt dit natuurlijk met je eigen spullen gebruiken.
Ik heb bij mijn exemplaar een handvat gemaakt, zodat het een tasje is geworden. Er passen precies 2 doosjes mini smarties in. Ik heb mijn nestabilities ervoor gebruikt.

Ga snel naar de site en maak jouw bling-bling project! Fijne dag!

4 opmerkingen:

  1. ik vind de jouwe ook super lieffff en vraagje welke die is dat met die poes erop,is die ook van spellbinder, ik vind die streepjes langs de randen zo leuk xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OMG!!! Anne-Marie this is soooo adorable!!!

    BeantwoordenVerwijderen