vrijdag 2 december 2011

He he, daar zijn we weer!


Tjonge, er is de laatste paar weken niet zo heel veel uit m'n handen gekomen: van alles anders te doen, de dagen voor de Sint zijn toch best rommelig en de inspiratie was er niet super!

Maar hier weer wat om te laten zien. Deze heb ik gemaakt voor een collega (voor een juf). Ze mag kiezen welke het moet worden (laat maar weten Dees).

Het kraftpapier is van Bazill (ik zit vanaf mei al te wachten op een zending die Momo zou versturen uit de US, maar ze stuurt het maar niet en mijn PTI kraft cardstock is nu echt op). Mocht iemand nog contacten hebben Californië, hoor ik het graag ;), het designerpaper van ... heb ik weer het onderkantje al weggegooid. Het is dubbelzijdig, de andere kant is zwart met kraft letters, erg mooi. Volgens mij was het van Making Memories. De stempels zijn van Papertrey Ink, het ene label is een Nestabilitie, de andere is van MFT.1 opmerking:

  1. Mooi gemaakt Anne-Marie. Ik heb wel familie in America,maar helaas niet in california. Die Momo is gewoon niet te vertrouwen. Een half jaar wachten op spullen die je zelf al betaald heb....Ze zal het zelf wel gebruikt hebben.
    Ik hoop voor jou dat ze je spulletjes nog een keer opstuur.

    Liefs,
    Gerda

    BeantwoordenVerwijderen