vrijdag 20 juli 2012

Na regen komt ...

juist ja, zonneschijn! Als het goed is, is het slechte zomerweer voorbij en komen er betere tijden aan. Helaas moeten wij dan weer werken! Maar de kids kunnen niet wachten om het zwembad in te duiken! We hebben een heerlijke vakantie in Frankrijk gehad en zijn weer even opgeladen!

Toen ik terugkwam uit Frankrijk zag ik bij Margret een bericht over een nieuw challengeblog genaamd 'Creative Cutting Challenges' met challenges voor projecten gemaakt met je snijmachine. Die hadden we nog niet echt in Nederland, dus ik vond het meteen geweldig. Ze zoeken DT leden, dus ik trek de stoute schoenen aan en lever bijgaande bijdrage in. Hier alvast de link: Creative Cutting Challenges!
Ik zou zeggen, sla hem alvast op bij je favorieten en doe een gooi naar het DT team, want er zijn al leuke sponsoren gesignaleerd!

Hier mijn projectje (ik ga hem zo linken aan de site, dus duimen dames)! Het zijn paraplu-kaartjes (vandaar de blogtitel van vandaag) voor iedere gelegenheid te gebruiken dacht ik zo. Ze zijn gesneden met een bestand van de Cricut Cartridge 'Create a Critter' die nog in de 'goede oude' tijd omgezet mochten worden naar SVG-bestanden. Ik heb deze cartridge al ontzettend veel gebruikt, er staat erg veel bruikbaars op!
Al het basispapier is van Knutselengeltje en het designpapier van Echo Park. Roosjes van Reasonable Ribbon. Alles is gesneden met de Silhouette natuurlijk, behalve de blauwe swirl en de bloemblaadjes (MFT dies) en de labeltjes waarop staat 'gefeliciteerd', die zijn met de Cuttlebug gesneden. De teksten van deze labeltjes zijn wel geschreven met de Silhouette en die van 'na regen komt zonneschijn' ook.Fijn weekend (en vakantie voor die nog gaan)!

6 opmerkingen:

 1. Leuk dat jullie weer van vakantie terug zijn en dat jullie heerlijk hebben bijgetankt. Jammer dat er hier zoveel regen was, maar je parapluutjes zijn enorm leuk. Ik wens je natuurlijk heel veel succes voor je kans in een DT.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke parapluutjes! We zijn zelf ook in (Noord-)Frankrijk op vakantie geweest en waren nog maar net over de grens of we mochten de paraplu alweer bovenhalen. Heel veel succes voor je kans in het DT Anne-Marie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke parapluutjes!!!! Je hebt ook geweldig papier ervoor gebruikt. Heel erg bedankt voor je deelname aan onze DT-CALL!! Heel veel succes.
  Groetjes Margret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi!!! Wat een leuke pluutjes!! Ik heb pas mn Create a critter verkocht omdat ik de silhouette dus nu heb. Dat was wel mn favo cartridge, en dus met pijn in m'n hart. Jij gebruikt het dus evengoed nog? Begrijp ik dat goed?
  Ik heb de bestandjes van mijn kaarten idd uit de shop vandaan.
  Je kan ook met elkaar uitwisselen, wist je dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Anne-Mrie,

  Had ik je al laten weten dat ik ze geweldig vind!
  Echt superleuk. Ik ben dol op het papier dat je gebruikt heb.

  Liefs,
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn erg leuk geworden, jouw parapluutjes.
  Wat kunnen hele kleine ontwerpjes ontzettend leuk zijn!
  Erg bedankt voor je deelname aan onze DT-CALL!
  En succes!
  groetjes Ula

  BeantwoordenVerwijderen