vrijdag 24 augustus 2012

De knotsgekke kneuzendagen!

Althans, zo noemt manlief dit, maar wij weten beter he!
Het was mijn verjaardag en vond dat ik mezelf wel een knutseldagje cadeau mocht geven, dus ... heerlijk alleen op pad.

Ik wilde graag bij de Pan Pastel demo van Diny Sprakel gaan kijken en ben daar - nadat ik mijn bestelling bij Het Knutselengeltje had opgehaald zodat het mooi onderin mijn mooie boodschappenkarretje kon geleend van vaders en waar iedereen mij altijd om uitlacht - meteen naar toe gegaan. Er stonden al dames te kijken en ik moet zeggen: het was ontzettend leuk en lijkt makkelijk. Maar ja, Diny is Diny en thuis moet je toch even aan de oefen haha! Dus daar wat schijfjes ingeslagen (ze zijn niet goedkoop, maar de moeite) en toen weer verder.
Even later kwam ik bij de hotfix stand en daarvan had ik al langer: ik vind het wel erg leuk. Dus een kleine demo meegedaan, schattig labeltje met cupcake in glitters gemaakt en ik was overstag ... Nog even getwijfeld over het basispakket of het uitgebreide, maar uiteraard de uitgebreide versie ingeslagen. Lijkt me geweldig leuk om te combineren met flock op tasjes, rompertjes, kussens etc.

En ... Floor was zo teleurgesteld dat ze niet meekon doordat ze naar school moest, dat ik ook naar Zwolle ga volgende week. Sponsors gezocht dus ;)
Fijn weekend allemaal!

2 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk kan Diny Sprakel een demo geven he, en natuurlijk ga je dan overstag. Nee goedkoop is het zeker niet, maar wel heel erg mooi.
  Ik heb Diny zaterdag meegemaakt met een demo en heb dezelfde stempel gekocht als jij. Die hotfix zul je zeker geen spijt van krijgen, want dat is ook zo leuk. Zeker ook voor Floor maar weloppassen want dat ding kan erg heer worden. Jammer voor Floor dat ze naar school moest he.
  Fijne avond en geniet van je nieuwe spulletjes, Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. but have it conduct with a sealеd аreaѕ of the ρhysісаl
  ѕtгucture, such as the baсk, or the legs.
  Sit on toρ of the foam roll and cross уour correct to make indiѕputable youг merіdiаns are clear, salubriouѕ and
  total of vigour.

  My ωebѕіtе :: London tantra Fee

  BeantwoordenVerwijderen