zaterdag 22 december 2012

Daar zijn we weer!

Nou, ik ben er nog hoor! De laatste weken vliegen voorbij en de tijd ontbreekt om m'n blog netjes bij te houden. Één van de goede voornemens voor 2013!

Wat heb ik allemaal gedaan? We hebben een ontzettend leuke SU avond gehad in Zwolle, waar we kennis konden maken met de mensen achter Stampin'Up én elkaar natuurlijk! We hebben een leuke make-and-take gedaan, allerlei tips gekregen en zijn lekker gemaakt met alle voordelen voor de Sale-a-Bration (dames, ga vast sparen, want het is de moeite waard).

Hier wat foto's van de swaps die we aan het einde van de avond uitgedeeld hebben; bijna iedereen deed mee, ik had het vanwege tijdgebrek het simpel gehouden en in mijn SU lievelingskleuren een kleine boekenlegger gemaakt.


Dit waren de swaps die ik ontving! Veel he?


Dit was de make-and-take.

En dit waren de cadeautjes die we ontvingen.
Ook ontving ik 2 prachtige kaarten, de eerste van Angelique waar ik een party heb gehouden en daarvoor een bedankje kreeg (het zou andersom moeten zijn he).
En deze van Caroline van der Straaten (sorry Caro, heb het snel aangepast), mijn upline, om me veel plezier te wensen in Zwolle.
Prachtig zijn ze he?
Ook hebben we nog het feestje van Maarten gevierd voor zijn verjaardag (in oktober ahum).
Het was op een ontzettend leuke boerderij waar ze konden paardrijden, konijnen knuffelen, op de tractor, op de trekker, katjes en honden aaien, in het hooi spelen, koeien melken (en erop zitten), een geslaagde middag!
De kerstboom moest ook nog versierd worden, dat is een klus voor vaders en kids.

 
Hele fijne feestdagen allemaal, veel gezelligheid toegewenst en alles goeds voor 2013!


2 opmerkingen:

 1. Wat enig, al die swap kaarten en doosjes. Zo kom je weer op leuke ideen.Dus we moeten gaan sparen voor de SAB? wat een mazzel dat ik bijna jarig ben. hahaha..Maarten en z'n vriendjes en pappa natuurlijk hadden het wel naar hun zin zo te zien. echt een leuke foto. We wensen ook jou en manlief en de kids hele fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!

  liefs,
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een leuk verslagje gemaakt zeg!
  Jammer dat wij niet konden swappen, maar je hebt een mooie buit gemaakt zo te zien.

  Ik wens jou en je gezin ook hele fijne feestdagen en dat we maar veel leuke dingen mogen beleven in 2013!

  groetjes van Caro
  (die niet Verstraten heet, maar van der Straaten -oopsie!)

  BeantwoordenVerwijderen