donderdag 4 april 2013

Stampin'Up nieuwtjes!

Ja hoor, ik leef nog ;) Het is alweer veel te lang geleden dat ik gepost heb!! Er is niet veel gemaakt, dus niet zo veel te laten zien van mezelf, maar wel mijn Paaspost die ik ontvangen heb, zo ontzettend leuk, kijk maar:
Dit schattige kaartje met chocozakje is van Krista die ze meestuurde met een dealtje dat we hadden gesloten (wees gerust, er kwamen geen verdovende middelen aan te pas) ;)
En deze is van mijn 'chef' zoals ik ze altijd noem Caro, geweldig snoezig ook!

En last but not least deze van Christa, ik vind het een dotje en een enig idee zo met het eitje dat lekker ronddraait!
Dames, ontzettend bedankt, ik ben er erg blij mee. De choco is inmiddels verorberd, maar de verpakkingen en kaartjes staan nog te pronken!

Verder is er nog wat nieuws van Stampin'Up te melden: ze gaan nl. de kleuren aanpassen in het nieuwe jaarboek. Hier alvast een plaatje, hopelijk is het een beetje leesbaar? Let op: mocht je nog kleuren uit de 'discontinued' collectie willen bestellen, moet je dit snel doen want vanaf vandaag is het 'op=op': dit geldt voor het papier, de inkt, etc. Ik heb een filmpje gezien op de demonstratorsite en ben erg enthousiast over de nieuwe kleuren. Er komt bij de Neutrals een lichtere grijs 'Smoky Slate' en ik ben daar erg benieuwd naar! Ben gek op grijs (na Crumb Cake dan, die zit er gelukkig nog gewoon in).

En herinner je je deze nog ... hij zat in de SAB collectie en eigenlijk dus niet meer verkrijgbaar, maar ... hij wordt in de nieuwe catalogus opgenomen en is nu al verkrijgbaar. Geweldig toch, het is een enige pons! Overigens ... hij kost EURO 15,95!

Mochten er vragen over bovenstaande zijn, laat het me weten! En als je zin hebt om wat producten uit te proberen, boek een party, dan kun je het met eigen ogen zien en met eigen handen voelen!!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Anne-Marie,

  Ik vind je blog juist leuk en druk genoeg. Zou er niet nog meer bij doen als ik jou was. Leuk je paaskaarten die je hebt gekregen. Ik ga volgend jaar toch ook maar een paar paaskaarten maken. Succes met je blog en wie weet tot ziens ?? ( in Almere ) Gezellig weekend Lida
  Ben gelijk volger geworden, maar weet niet of het gelukt is. Zou zeggen kom eens bij mij langs bloggen. Doeg....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie creaties heb je gekregen!! Erg leuk!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen