maandag 9 november 2015

Tag a bag ... eh ... card!

Eigenlijk is het Big Shot Maandag, maar ik was zo lekker bezig met m'n nieuwe 'Tag a Bag Accessoiry Kit' dat ik deze laat zien vandaag.

Dit is 'em: tags en leuke bijbehorende frutsels om je cadeautjes te versieren:

Maar mijn voorraad tags zat eigenlijk al aan een max (ze zijn zo leuk te maken die mini kaartjes!), dat ik besloot er kaarten van te maken. Dit is wat ik met deze kit gemaakt heb:

8 kaarten en 2 cadeauzakjes!
Hier de cadeauzakjes. De rechter is er eentje uit de oude collectie, maar de linker is een nieuwe, enig!
De basis is steeds hetzelfde: een kaartje van 9x9 cm (ik heb hiervoor de notecards met bijbehorende enveloppen gebruikt en deze iets kleiner gesneden), een layer van Crumb Cake van 8.5x8.5 cm, de bijpassende doilies uit het pakket (let op, deze zijn iets kleiner dan de standaard van SU): eigenlijk zouden er maar 6 in zitten, maar ik had het geluk dat het er 9 waren! En dan de tags en embellishments gebruikt! Tuurlijk met een beetje bling bling, touwtjes (de linnen thread zit er ook bij overigens) en lintjes en natuurlijk stempels uit ons zeer ruim assortiment!

Wil je ook zo'n leuke kit bestellen? Dat kan 24 uur per dag in mijn webshop! Vergeet dan niet te kijken bij de Weekly Deals van deze week én de Clearance Rack met allemaal leuke koopjes!

2 opmerkingen: