zondag 12 maart 2017

Sale-A-Bration en de In Colors 2015-2017
Graag wil ik vandaag jullie aandacht nog even vestigen op het feit dat aan het einde van deze maand de Sale-A-Bration eindigt. Heb je nog wensen uit deze geweldige folder, ben er dan op tijd bij, want OP=OP!Wat nog iets langer duurt is 31 mei a.s. Op deze datum eindigt de jaarcatalogus én de voorjaarscatalogus. Dit betekent dat de producten uit deze catalogi hierna niet meer verkrijgbaar zijn. Natuurlijk gaat een gedeelte over naar de nieuwe jaarcatalogus, maar we weten nu nog niet wat dat zal zijn.

Wat zeker gaat verdwijnen zijn de In-Colors 2015-2017: deze vijf prachtige kleuren:

Ik zal ze zeker gaan missen, met name de Mint Macaron (en dat had ik van te voren nooit gedacht, vond mint altijd zo’n waardeloze kleur) en de Watermelon Wonder.
Wil jij nog producten bestellen, ben er op tijd bij, want ook hiervoor geldt: OP=OP!
Als je slim bent, bestel je het snel, dan krijg je tot einde maand nog die heerlijke SAB cadeautjes!

De laatste verzamelbestelling gedurende Sale-A-Bration gaat hier dinsdag 28 maart a.s. de deur uit! Natuurlijk kun je in de webshop 24 uur per dag shoppen en kan ik via email ook je bestelling plaatsten.

Een kleine update aangaande de workshops: vooraf data met projecten plaatsen op mijn blog blijkt voor velen niet te werken: het is niet de juiste combi, de data komen niet uit of er is een andere reden. Daarom probeer ik het op aanvraag aan te bieden: heb je een groepje van 3 tot 6 personen neem dan contact met me op, dan plannen we een gezellige avond of middag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten