vrijdag 2 september 2011

45-jaar getrouwd kaartje

De buurvrouw kwam maandag vragen of ik een kaartje wilde maken voor haar zus die 45 jaar getrouwd is deze week. Altijd beetje lastig, waarom weet ik eigenlijk niet. Om het getal leuk te verwerken denk ik.
Het idee voor de kaart heb ik opgedaan op internet, maar ik kan niet meer vinden waar (dus als iemand het weet, het was uit de US).

Waar ik vergeten ben een foto van te maken, is de binnenkant. Er zit nl. een kleine pocket in om geld in te doen (dat was de wens).

Het papier is van Echopark, ik het digitaal kunnen kopen, zodat ik het altijd bij de hand heb: ik vind het geweldig! Het is de lijn 'Country Drive'. Ik heb het ook in gewone vorm natuurlijk. Uiltjes zijn geponst met de SU uilenpons, vleugeltjes met de SU scallop pons. Zonder de vleugeltjes vind ik ze een beetje kaal. Takje is met de Cricut ooit gesneden, had ik een paar van op voorraad. De tekst is geprint. Lint van Reasonable Ribbon en effen papier van Knutselengeltje.

3 opmerkingen:

 1. Dit is toch weer zo'n mooi kaartje en die uiltjes zo mooi en grappieg he. Ook je zwangerschapskaartje is erg leuk. Ik kwam vanmiddag nog een foto tegen dat we bij Jeje waren, hahaha. Groetjes van Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje!! Gaat goed hè`, dat digipapier. Scheelt heel wat blokken.Heb je voor deze kaart het originele of de digi gebruikt?

  Liefs,
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje!!! Ik moet de uilenpons ook maar weer eens tevoorschijn halen.
  Groetjes Margret

  BeantwoordenVerwijderen