maandag 19 september 2011

My favorite Things ...

Hebben jullie dat ook: dat jullie gek worden van het aanbod in 'knutselland'? Nou ik wel! Maar goed ... de maand is meestal al lang op voor het nieuwe geld er is! En het is al helemaal lastig als je even moet bezuinigen vanwege extra onkosten (huis/auto ... jullie kennen het wel).

Toen ik nog geen bezuinigingsplannen had, had ik een bestelling gedaan bij My Favorite Things. Ze hebben zo'n geweldig leuke stempels en dies (en veel ook in combinatie-pakketten), dat ik alles wel zou willen bestellen (net zoals Papertrey Ink dus). Voordeel van dit bedrijf is, is dat als je alleen dies en stempels besteld, de verzendkosten niet hoog zijn en bij Papertrey Ink kunnen ze de verzendkosten niet aanpassen ook niet als je maar een dunne envelop hebt (wordt overigens aan gewerkt).

Dit is m'n bestelling van de laatste keer (ik heb de foto's van hun site gehaald), komen ze:

 
Die-namics Mini Pennant
Die-namics Homespun Birdhouse & Set
 
 
En het erge is dat ze nog veel meer leuks hebben, dus toch maar weer goed gaan sparen! Ik heb 1 kaart gemaakt met het vogelhuisje, maar die is verstuurd voor er een foto van was gemaakt afgelopen weekend. Maar Gerda heeft een leuke gemaakt, kijk maar eens op haar site.

En over hebberig worden gesproken: zaterdag ben ik met een collega (en daar hadden we afgesproken met nog 2) naar de Creabeurs in Venray geweest. Er stonden veel stands, het was alleen gruwelijk rustig! Nu is dat voor ons heerlijk geweest: we hadden ruimte om goed overal te kunnen kijken, dingen te vragen en uit te proberen, maar voor de standhouders was het om te huilen. Er zal veel geklaagd gaan worden en hopelijk is het zondag wat drukker geweest voor ze. Ik hoop niet dat het resultaat zal zijn dat het niet meer daar plaats gaat vinden, want is er eindelijk een beurs in de buurt, is het eenmalig. Er is nauwelijks reclame gemaakt, dus ik denk dat veel mensen niet op de hoogte waren. Enfin, ik heb me redelijk kunnen inhouden, de spaarpot was al leeggegooid, kleingeld bij de Action ingeleverd voor briefjes, maar er is wat over. M.n papier (Knutselengeltje) en creme enveloppen. Bij Ludiec een grote rol jute touw gekocht, super groot en maar 6.95, dus daar was ik heel blij mee. Ze hebben ontzettend mooie stempels en de dames maakten prachtige kaarten! Helaas was het geld toen al bijna op, dus geen stempels meer gekocht, die heb ik ook nog wel wat liggen ;) Als laatste een die van Crealies gekocht van blaadjes. Ik had alleen een klein ponsje en je hebt niet altijd zin om de Cricut erbij te pakken:

1 opmerking:

  1. Wat jammer dat het er niet drukker is geweest, maar in Sevenum was ook een beurs van Nellie Snellen. Om te huilen voor de standhouders is het zeker, want er gaat erg veel tijd en stress in zitten voor de stand klaar is.
    Gelukkig heb jij voelde tijd gehad om overal te snuffelen en te kopen en je vragen te stellen. Groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen