vrijdag 21 oktober 2011

Just married ...

Nou, wij niet hoor, das al langer geleden!
Deze kaartjes heb ik gemaakt met de digitale stempels van Digistamp Boutique. Ik vind hun stempels altijd enig! Hebben ...

Ik heb het strookje van het papier afgeknipt en kan ik niet meer vinden, dus ik weten even niet meer welk merk het is. Ik dacht van ook van Kaisercraft, maar als ik Google kan ik het daar niet bij vinden, dus als iemand het weet, hoor ik het graag. Ik vind het nl. helemaal geweldig en wil er meer van halen!
Basispapier is zoals altijd Knutselengeltje, lint van Reasonable Ribbon. Digi is ingekleurd met Copics/promarkers. Uiteraard moesten er weer glitters op, want een kaart zonder glitters is maar saai!


Heb er nog over zitten denken om hem nog op te pimpen met wat roosjes of andere bloemetjes, maar ik vind het al snel druk worden dus heb ik er maar vanaf gezien. De foto's zijn gisterenavond genomen, dus (weer!) niet zo duidelijk helaas.

Fijn weekend alvast!

3 opmerkingen:

 1. Ik vind ze helemaal goed zo Anne-Marie, hartstikke mooi, niets meer aan doen

  Liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende kaart Anne-Marie en ook nog gefeliciteerd met Maarten. Ook je andere creaties zijn weer zo leuk he.
  En ook nog bedankt voor je opkikkerkaartje en zal hem binnenkort op mijn blog plaatsen. Ik ben nu nog te moe.
  Lieve groetjes van Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hello Anne-Marie, Love your new blog background very pretty:) OMG!! adorable images and LOVE the glitter on the veil:) Very CUTE!! Enjoy the rest of your Sunday!!
  Hugs,
  Norma

  BeantwoordenVerwijderen