vrijdag 2 maart 2012

Eindelijk weer online!

Pfff, wat een ramp als je geen internet hebt zeg. Die telefoon, dat vond ik niet zo erg, maar dat internet! Kom er wel achter dat ik er meer achter zit dan ik dacht! Het huis is weer schoon, dus nu weer heerlijk surfen. Ik heb wel het e.e.a. gemaakt, maar eigenlijk ook niet zo productief geweest als ik gepland had: geen inspiratie (die komt toch meestal van het net bij mij!). En dat met m’n nieuwe Silhouette Cameo nog wel!

Deze koeienkaarten heb ik al vaker gemaakt, maar ik blijf ze leuk vinden. Het basispapier is van Knutselengeltje, het glitterkarton weet ik niet meer goed. Bloemetje van Wild Orchid Crafts, voorzien van wat Stickles! Stempeltje is een clearstamp van onbekend merk, waar ik een gedeelte vanaf geknipt heb.

3 opmerkingen:

 1. Nou ik vind het fijn om weer eens van je te zien en te lezen. De koeien zijn natuurlijk super leuk en de wiebeloogjes zijn ook leuk erop. Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze super!!! Fijn dat je weer internet hebt.
  Wat een ramp als je zolang niet kunt internetten he?
  Je bent toch lekker in de weer geweest. Huis schoon en kaartjes gemaakt. Wat wil je nog meer!

  Liefs,
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die koetjes!!! Fijn dat je weer internet hebt! Je hebt je tijd wel goed besteed; huis schoon en kaartjes gemaakt.

  Groetjes margret

  BeantwoordenVerwijderen