zondag 18 maart 2012

Copic cursus vervolg en speciale technieken

Gisteren was het eindelijk zover: m'n tweede en derde cursus Copics: gevorderden en speciale technieken van Diny Sprakel. Ik had er al weken zin in en het was weer ontzettend leuk, leerzaam én gezellig bij Anita bij do-it-creatief in Elst. En ze hebben een geweldig assortiment, dus na de cursus nog snel even de shop in natuurlijk!

We hebben weer erg veel geleerd. We zijn haren gaan inkleuren (krulletjes enzo), hebben schaduwtechnieken geleerd, plooien kleuren (ook als die niet zijn ingetekend) en verschillende huidskleuren geleerd (m.n. de donker gekleurde), inkleuren op de manier van distress-inkt.  Echt geweldig leuk om te doen. Wat we ook nog leerden was een afbeelding meer laten opvallen door zgn. confetti-schaduw (stipjes) en met hele lichte kleurtjes en een blender een heel zacht randje om de afbeelding kleuren. Nu nog flink oefenen met alles (hellllllp, tijd!). Floor zit al klaar, want die wil de cursus natuurlijk ook nadoen vandaag, net zoals de vorige keer (en ze pikte het ontzettend snel op!).

Hier een scan van een gedeelte van wat ik gisteren heb ingekleurd: plooien en haren! Ik krijg de afbeelding op de een of andere manier niet gedraaid, heel vervelend! Dus even hoofdjes draaien!
Fijne zondag!

4 opmerkingen:

 1. Leuk dat je zoveel verschillende technieken hebt geleerd en dat Floor het thuis meteen weer oppikt is echt zo leuk dan. Het is vast een heel gezellige en leerzame dag geweest met Diny.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je reactie!
  Het was echt een leerzame dag, en gezellig!!
  Nog aan de was toegekomen vandaag? haha.
  Ik heb meteen even je site bewonderd, leuk hoor.
  Staan mooie creaties op!!!
  Ik ga je zeker volgen!!!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anne-Marie,

  Ik vind het echt knap van je. Maar dat had ik al verteld. haha. Ik vind het jurkje zo met die plooein erg mooi. Om je foto te draaien moet je even een optie van je fotobestand uitvinden. Je klikt op je foto met je rechter muisknop en klies voor eigenschappen, daarna ga je naar kenmerk op tabblad algemeen en vink alleen lezen uit! Ga dan terug naar windowviewer en nu kun je hem draaien! succes!

  Liefs, Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je die cursus hebt gevolgd Anne-Marie, ik ben het ook nog steeds eens van plan. Je kleurt heel mooi vind ik

  Liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen