maandag 2 april 2012

De drie musketiers ...

De weken vliegen voorbij, drukke weken gehad en niet zoveel gemaakt om te kunnen laten zien.

Maar vandaag wel wat foto's ... Afgelopen week was er een open dag bij Creabest in Ommen. Het betrof de Silhouette (o.a. Cameo) en daar wilden mijn internetvriendinnen Gerda en Margret en ikzelf natuurlijk alles van weten. Omdat het toch een stukje rijden is voor Gerda en mij, ging Gerda met manlief en de camper (een prachtige!) op pad en ik met dochterlief naar een hotel in Almelo. Wat een luxe he?
Jammer dat het event tegenviel. We hadden meer verwacht van de make &take en de uitleg van het werken met flock was het enige dat eigenlijk goed is getoond. Maar dat was dan ook het enige minpunt van die dag! Voor de rest was het geweldig elkaar eens te ontmoeten (en dat gaan we vaker doen natuurlijk).


Hier wat foto's die Gerda heeft gemaakt (die van mij komen nog, tenzij ze erg op elkaar lijken), bedankt Gerda. Wij drietjes gezellig op een bankje! Floor even kijken of háár foto ook goed is gelukt en Floor met een van de katten van Gerda (van die heerlijke pluizenballetjes). 


Op naar het volgende event (oke, even sparen eerst!).

3 opmerkingen:

 1. Hoi Anne-Marie, Wauw wat een leuke dag zo en ik herkende de foto gisteren al, hahaha. En wat is Floor al een grote dochter he. Super he dat ze zelf foto's maakt. Jammer dat het event wat tegenviel, maar jullie samen zijn was dus erg gezellig zo te zien.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was echt leuk he? Wat gaan we de volgende keer doen?? Kamperen bij Margret? Die had toch een grote tuin? En dan haar zolder onveilig maken? hahaha... nee, we verzinnen wel weer iets. maar inderdaad .... eerst weer sparen!

  Liefs Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Anne-Marie, wat leuk samen met Fleur een echte knutseldame!
  Groetjes, Mimi

  BeantwoordenVerwijderen