maandag 26 november 2012

CCC Challenge nummer 7!!

Goedemorgen allemaal
Het weekend is weer voorbij gevlogen! En in dit geval houdt dit in: tijd voor de nieuwe challenge no. 7 van het CCC blog! We zoeken nog wat meer enthousiastelingen die hun geweldige creaties aan ons tonen en zo leuke prijzen kunnen winnen! Dus ... sla je slag, pak je digitale snijapparaat en maak er iets moois van!!

De winnaar van challenge nummer 6 is bekend, ga snel kijken of jij het bent, hier is de link: http://creative-cutting-challenges.blogspot.nl/

En dan hier de challenge voor deze keer: maak een cadeaudoosje of -bakje! Ja, dat moest natuurlijk het uilendoosje uit de Sil shop worden. Ik heb de maten iets aangepast, want de verhoudingen zijn niet naar mijn smaak, dat is het handige van dit soort bestanden: je kunt er van alles aan aanpassen, bijplakken of uitgummen: ideaal! En als je naar de shop gaat, zie je dat alle bestanden nu 50% korting hebben!! Sla je slag dames!

Hier mijn uiltje. Hij krijgt meteen een nieuw thuis, want hij gaat naar de buurvrouw, zij was gastvrouw voor mijn eerste Stampin'Up party! Hij zit vol met lekkere Merci-tjes!


2 opmerkingen:

  1. Kijk heb je blog gevonden. Leuk uilendoosje heb je gemaakt.
    Nog bedankt voor de gezellige avond.

    Groetjes Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen