zondag 4 november 2012

Een vrouw kan nooit genoeg tassen hebben, nietwaar!!!

Toen ik dit tasje voor het eerst zag, was ik meteen verliefd! Ik MOEST hem hebben. Maar ja ... dat was nog vòòr de Nederlandse Stampin'Up tijd en als het al lukte hem hier te krijgen, waren de verzendkosten te hoog! Maar ... dat probleem is gelukkig verleden tijd, want ... hij is in huis!!
Het was natuurlijk weer te donker eigenlijk om te fotograferen, maar volgens mij is het wel goed te zien op de foto! Veel versieringen had deze niet nodig vond ik.
De basis is Bashful Blue en het Designpapier is Twitterpated, is het niet prachtig? Het tasje zelf is geëmbost met de embossingfolder Fancy Fan, nu al een van mijn favorieten! Knoopjes zijn uit eigen voorraad.
Fancy Fan Textured Impressions Embossing Folder

Als je dit prachtige papier of iets ander wilt bestellen, neem even contact met me op, ik ga binnenkort weer een bestelling de deur uit doen. Rechtsboven staat de link naar de catalogus en de holiday mini!!

Vandaag verrassen wij mijn moeder met een high tea voor haar 70-ste verjaardag en als bedankje heb ik voor iedereen (25 dames) een tasje gemaakt in het roze (met een klein chocolaatje erin). Omdat ik nog geen roze SU papier heb (daar komt uiteraard snel verandering in!!), heb ik ander papier moeten gebruiken. Het labeltje is weer gemaakt van de decorative label punch en daar alleen de bovenkant van genomen en het flapje is weer geëmbost met de Fancy Fan.
Ik was niet helemaal tevreden over de bloemetjes erop, had liever een punch gehad, iets steviger achteraf. Nou, ik zal zelf maar eens even bladeren in de catalogus voor dit probleem, donaties zijn welkom ;)
 

1 opmerking:

 1. Wat heb je dat leuk gedaan Anne-Marie!
  Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder.
  Meid wat heb je er een werk van gemaakt!
  Ik weet zeker dat dat gewaardeerd gaat worden door de dames.
  Helemaal leuk!
  Was het een gezellige dag?

  Lieve groet,
  Caro

  BeantwoordenVerwijderen