maandag 29 oktober 2012

Challenge CCC # 5

Hallo allemaal, het is weer tijd voor Challenge nummer 5 bij ons blog! En ditmaal heb je keuze uit 2 mogelijkheden, nl. 'Home Decor' (dus iets leuks maken voor in huis) of 'Post voor Kanjers'. Kijk snel op ons blog wat dit precies inhoudt en natuurlijk voor alle voorwaarden en te winnen prijzen.
En een leuk nieuwtje: we hebben een nieuwe sponsor, nl. Noor Design! Voor wie niet bekend is hiermee, ga snel kijken op haar blog!!

Omdat ik Post voor Kanjers een ontzettend goed initatief vind, heb ik voor deze uitdaging gekozen.
Mijn doel was vrolijke kaartjes te maken en de tekst 'opkikker' vind ik eigenlijk al erg vrolijk, dus de keuze voor een kikkerkaartje was snel gemaakt! Alleen de uitvoering liet wat langer op zich wachten, vanwege de PC problemen, maar die zijn gelukkig op tijd opgelost voor deze challenge!

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!Ga snel kijken naar de prachtige creaties die de andere DT-leden hebben gemaakt en doe mee!!

3 opmerkingen:

  1. Geweldig die kikkers!! Hoe is het mogelijk dat ook ik een kikker gemaakt heb voor de challenge hahaha. Dit is echt puur toeval!

    groetjes Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is gelukkig nog op tijd binnen gekomen, Anne-Marie. Met zulke kikkertjes kun je elk kind helemaal blij maken...vrolijk en met zo'n dikke smile erop!
    groetjes Ula

    BeantwoordenVerwijderen