maandag 1 oktober 2012

Challenge # 3 Tieners!

Tjemine, ik zie dat ik precies 2 weken al niet meer geblogt heb, schandalig! Jullie herkennen het wel: er is altijd wel iets, druk druk druk, maar ... ik ga m'n leven beteren en meer bloggen, want het is veel te leuk!

Challenge nummer 3 is alweer aan de beurt voor het Creative Cutting Challenges blog. Ditmaal is het thema .. 'tieners'!! Onze sponsor is deze keer Kenny K! Op deze site vindt je een keur aan digitale stempels en als je snel kijkt, zie je dat er tot en met 7 oktober a.s. een korting is van 30% op alles in de shop! Dat is toch goed nieuws!! Ga snel naar het blog voor alle voorwaarden en te winnen prijs, want ook deze keer is er weer iets leuks te winnen!
Het thema ... tja, officieel is ze nog geen tiener, maar ik heb er eentje in huis die er in gedrag en leeftijd

dicht bij zit! Dat weten jullie al genoeg ;)

Ik heb gekozen voor een doosje om spelletjes in te bewaren voor de Nintendo. Er kan natuurlijk ook iets anders in, maar dit vond ik goed passen bij de stempel van Kenny K. Ze heet 'Girl Gamer' en dochterlief is gek op 'schermpjes' (onze verzamelnaam voor tv/nintendo/wii/pc).
Tot op het laatst heb ik getwijfeld of er nog iets van tekst op moest zoals 'games' of 'fun', maar ... ik vond de stempel al best aanwezig en met de stipjes op het papier vond ik het goed zo. Maar ... jullie tips zijn welkom hoor, geen probleem! 


Het basisbestand is uit de Silhouette shop, basispapier van Knutselengeltje en de stempel is ingekleurd met de Copics en Promarkers. Ik had er aardig wat glitter op gedaan, maar de glitter op het truitje liep iets uit, wellicht was de hoeveelheid Stickles in combinatie met mijn printerinkt iets te veel van het goede. Ik heb het truitje uitgeknipt en gepaperpierced en opnieuw ingekleurd. Maar de gympen konden gelukkig wel glitter hebben, want een creatie zonder glitter is niet af. Dat vind ik ook met lint, maar die had ik hier niet echt bij nodig en zonder is goed gekomen! Het knopje aan de voorkant heb ik gemaakt met Fimoklei en een klein siliconenmalletje.

6 opmerkingen:

 1. Echt leuk! Het idee om in het doosje spelletje voor de Nintendo te doen vind ik ook echt geinig bedacht. Hij staat nu zeker te pronken bij Floor op d'r kamertje?

  Liefs Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof gemaakt! oef. Best lastig thema...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gedaan Anne-Marie! euk idee om een doosje voor de DS spelletjes te maken. Nu liggen ze in ieder geval mooi bij elkaar. Floor is er zeker erg blij mee?
  Groetjes Margret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig mooi (en leuk), Anne-Marie! Alles goed verder?! Ik mail je nog wel een keer.
  Groetjes,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen