zondag 30 september 2012

Stampin'Up is er bijna ...

in Nederland wel te verstaan! En het werd ook tijd!!! We hebben er zó lang op moeten wachten!
Jarenlang heeft iedereen via een omweg de spullen uit Amerika, Duitsland of Frankrijk moeten halen (of op Ebay gekocht), maar dat hoeft nu niet meer, want ze komen naar ons toe, JOEHOEEEE!

Of manlief hier blij mee is, is een ander verhaal, want het heb-gehalte is erg groot. Ze verkopen stempels, lint, cardstock, designerpapier, dies, ponsen, embellishments ... ga zo maar door! Het super gave hiervan is, dat alles bij elkaar past. Dus stempels die makkelijk te combineren zijn met andere sets, met ponsen of dies, cardstock dat past bij het designerpapier, jullie snappen het ;) Ook hebben zij een digitaal product, erg leuk om te gebruiken in combinatie met je Silhouette Cameo (ik heb er al van alles van voorbij zien komen, leuk leuk!)

Stampin'Up werkt vergelijkbaar als Tupperware zeg ik altijd maar: je kunt de spullen niet kopen in de winkel (ook niet online winkels), maar alleen op party's. Je bent dan 'demonstrator', legt uit welke producten er zijn, hoe je ze gebruikt en dit vaak in combinatie met een workshop zodat je zelf kunt ervaren hoe fijn de producten zijn. En het leuke is dat - het is zo goed als rond - ik zelf demonstrator ga worden!! Officieel start SU! (de afkorting, jullie zullen hem nog wel vaker tegenkomen!) 8 oktober a.s. in Nederland en iedereen is druk bezig haar weg te vinden in dit nieuwe wereldje, maar dat komt vast goed. Wanneer ik precies start durf ik nu nog niet te zeggen, maar lang zal het niet duren!

Dus dames, mochten jullie interesse hebben in een leuke party met workshop en je zoekt dit in de regio Groesbeek - Nijmegen (iets verder mag ook, alles is bespreekbaar) of je hebt zin in een party bij mij thuis, neem via de email (gegevens rechtsboven) contact met me op! En net als by Tupperware: de gastvrouw houdt er altijd een leuk cadeautje aan over!

Het liefst zou ik nu een loeigroot logo van SU! erbij doen, maar helaas ... dit is niet toegestaan als je zelf geen demonstrator bent dus laten we dat maar niet doen, geen goed begin ;)
Wel de link naar de site in de US: http://www.stampinup.com/. Hier kun je online de producten bekijken en leuke voorbeelden zien.

En op Pinterest kwam ik deze geweldige kaart tegen (ik kan de post niet vinden, wel de blog van de maker http://monicas-passions.blogspot.nl/): als je daar niet blij van wordt!!!
Zodra ik meer informatie heb over mijn startdatum, de nieuwe catalogus en alle andere informatie, dan zet ik het uiteraard op mijn blog!

4 opmerkingen:

 1. Joepie!!!!! vind het zo leuk voor je. Wie weet kom ik een keer naar een party bij jou. Is wel een stuk uit de buurt, maar wie weet.

  Liefs Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Das heel erg leuk!! Succes. Je bent niet de enige, jeetje wat zijn er al veel!
  Tof dat het naar Ned. komt. Wat een prachtige spullen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik word er helemaal blij van hoor Anne-Marie!
  Gezellig dat je ook demo wordt. Veel succes!!!

  Enne...je komt toch uit GroeSbeek? Wijntje op??? :)

  groetjes van Caro

  BeantwoordenVerwijderen