woensdag 12 september 2012

Pan Pastel prijs is binnen!

Nou, mijn prijs van het Pan Pastel blog is binnen, enig!!! Het is een doosje met 2 kleurtje (lekker fel geel en rood, mooie kleuren), een applicator en een aantal sponsjes! Ik heb de foto even geleend van het blog, want het is inmiddels te donker om foto's te maken.
Super bedankt dames, ik ben er erg blij mee! Hier nog een keertje de link van het blog, misschien is één van jullie wel de gelukkige winnaar: http://panpastelbnl.blogspot.nl/


Ik moet zeggen dat ik nog een beetje moeite heb met kaartjes 'verzinnen', maar de tijd (en fut, ben grieperig) ontbreekt ook een beetje en dan wil je alles snel snel. Dus op een rustiger moment ga ik er eens uitgebreider voor zitten.

Deze drie eenvoudige proefjes heb ik al wel gemaakt, maar vond ze een beetje simpel. Wat vinden jullie? Ze zijn later verwerkt in kaartjes met een wat donkere mat eronder en een lintje, maar die waren weg voordat de foto gemaakt kon worden :)


1 opmerking:

  1. De kaartjes vind ik heel mooi gemaakt en zeker voor deze gelegenheid. Jammer dat je niet een foto hebt gemaakt met de mat er onder, maar zo zijn ze al heel mooi. Fijne dag ne groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen