donderdag 13 september 2012

De oude dames weer ...

Iedere keer als ik deze dames tegenkom in de stempelbak of tussen mijn digitale stempels (ik heb ze nl. ingescand zodat ik ze ook kan vergroten of verkleinen, ideaal!) word ik er vrolijk van! Omdat je ze niet te klein kunt gebruiken, kun je niet zoveel versieringen kwijt (of je moet een reuzekaart maken, maar daar hou ik persoonlijk niet zo van). Maar als ze eenmaal zijn ingekleurd en ingeglitterd (dat hoort bij deze dames echt), dan hebben ze niet meer zoveel nodig.

Ik merk dat ik - ondanks dat ik gigaveel papier heb - het vaak toch te weinig gebruik, bang dat het te druk wordt. Ga ik proberen meer te doen, want één van de meest leuke dingen vind ik ... juist ja PAPIER! Hoe meer hoe beter ;)

Bij de eerste heb ik de Spellbinders (achtige, niet allemaal originele) dies maar weer eens tevoorschijn gehaald, die vergeet ik bijna met m'n Silhouette! Het bloemetje wat op het strikje zit heb ik zelf met Fimo klei gemaakt een tijdje geleden. Er hangt een heel klein bedeltje aan met een parfumflesje en het labeltje is gesneden met de Sil, tekst is een stempeltje.

De tweede is iets eenvoudiger qua vorm, vandaar maar een iets groter bloemetje! De brad is van Wild Orchid Crafts en de bloem waarschijnlijk ook.

4 opmerkingen:

 1. Wat een verschillen met de vorige post en deze dames zijn gelukkig heel erg blij. Bijzonder leuke kaartjes en dat bloemetje van fimoklei is heel mooi. Leuk ingekleurd met de glitters. Super! Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee hele leuke kaarten.
  En de dames genieten op hun leeftijd nog volop van het leven.

  vriendelijke groet,
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hello Anne-Marie:) OMG! the image is adorable and love the glitter and the embelishments!!! I couldn't find the translation button:) so I'm sorry I couldn't understand your post:) Thank you for stopping by.
  Hugs,
  Norma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Anne-Marie!
  Diese Karte ist super! Der Stempel ist ja wirklich lustig!
  Ich schau mich jetzt noch ein wenig bei dir um!
  GlG
  Kerstin

  BeantwoordenVerwijderen