maandag 17 september 2012

Challenge #2-ALLES MAG

Creative Cutting ChallengesGoedemorgen dames, het is alweer tijd voor de tweede challenge bij creative-cutting-challenges!
Heb je al gekeken op het blog of jij de prijs bij de eerste challenge hebt gewonnen??

Voor de tweede challenge was het lekker makkelijk 'alles mag'. Nou ja ... je moet wel je digitale snijapparaat gebruiken, maar dat is dan ook alles. Ik had begrepen dat hier wat teleurstelling over was, maar het is waar ons challengeblog juist voor bedoeld is! Bijvoorbeeld bij een Magnolia challenge mag je ook geen stempels van een ander merk gebruiken. Dus een digitaal snijapparaat, geen stansapparaat. Die mag je er natuurlijk wel BIJ gebruiken.

Hier mijn bijdrage.
Ik heb gekozen voor weer een digitale afbeelding van Bugaboo Stamps. Ik vind het zo'n grappig oud mannetje!

Ik heb de stempel op het frame met de rode mat geprint en alles uitgesneden met de Silhouette. Omdat ik een RAMP ben met knippen - waarom denk je dat ik de Silhouette heb - heb ik de stempel nog een keer gekopieerd, weggehaald wat ik niet nodig had met het gummetje en toen er een snijfile van gemaakt. De stoel is dus ook uitgesneden. Het labeltje is ook gesneden en met een 'echte' stempel gestempeld.

Het basispapier is van Knutselengeltje, maar ook het designpapier. Ik heb ooit een setje meegenomen op een beurs (al wat langer geleden) en vond het zo leuk, maar had het nog steeds niet gebruikt. Grappig voor mannenkaarten. Ingekleurd met Copics en Promarkers en met beetje foute glitter afgemaakt!

Ga snél naar ons blog om mee te doen en lees de voorwaarden. Makkelijker kunnen we het deze keer niet maken met 'alles mag'. Er zijn leuke prijzen te winnen, deze keer maar liefs 2 prijzen van 2 sponsors, t.w.


en

6 opmerkingen:

 1. Jeetje wat leuk Anne-Marie en wat knap om er een cut-file van te maken. Zo goed ben ik nog niet hoor, maar ik doe wel weer mee, moet alleen even bedenken wat ik ga doen

  Liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart Anne-Marie en dat je zelfs al die stoel kan uitsnijden met de Silhouette, knap werk hoor. Afdrukje is ook erg leuk en zeker voor een mannenkaart.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart Anne-Marie! Leuk dat je de stoel uitgesneden hebt met je Cameo! Daar had ik nog niet aan gedacht, ik deed het af en toe nog met de hand. STOM!!!!
  Leuk dat bedeltje ook.
  Groetjes Margret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woo Hoo!! Thank you for the translator:) OMG! i so want a Silhouette to do these card of things:) The card is super cute and I love how you matched the paper to the seat!!
  Hugs,
  Norma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo!
  Also ich liebe Deine Art der Kartengestaltung! Diese Stempel sind wirklich der HIT!
  Sehr sehr lustig!
  Ich wünsche dir einen schönen Sonntag!
  Liebe Grüße
  Kerstin

  BeantwoordenVerwijderen