vrijdag 26 oktober 2012

LaptopprobleempjesHet is al wat dagen wat stil op mijn blog! Dat heeft alles te maken met laptopproblemen!

Hij (of is de mijne een zij??) heeft al langer problemen dat Windows niet meer geconfigureerd kan worden, hij staat een paar keer per dag ineens uit, als hij dan weer opstart kan ik geen enter geven bij de grijze balk, want dan blijft hij hangen .. Hier viel nog wel mee te leven, maar nu kan ik geen foto's meer uploaden! Heel vervelend als je je nieuwe business een beetje wilt promoten ;) En ook kan ik mijn geinige spinnenkaart voor het CCC challenge blog niet laten zien.

Maar .... als het goed is staat de man met de oranje/witte bus tussen 2 en 4 uur vanmiddag op de stoep met m'n nieuwe laptop. Financieel komt het allemaal niet echt uit, dus ik heb geen high-tech geval gekocht (een Apple zou natuurlijk geweldig zijn, maar aangezien die vanaf 1200 euro gaan, moeten we daar nog maar even mee wachten), maar eentje met aardig wat vermogen zodat hij mijn blogactiviteiten goed aankan!

Helaas dus niets te showen! Dan maar wat weetjes, tips en tutorial-linkjes met SU spullen?? Altijd leuk toch. Ik moet trouwens zeggen dat ik een probleempje had 2 inktpads en niet te geloven: voor ik het wist stond de UPS man hier op de stoep (niet overdreven hoor), wat een geweldige service hebben ze daar!!!

1.
Deze tutorial kwam ik tegen, ik vond hem meteen geweldig! Helaas heb ik zelf (nog!!!) geen embossingframe, maar zodra die er een keertje is, ga ik dit uitproberen: Do Stamping. Die embossingfolder heb ik wel, die is zooo mooi! Ook erg leuk als je met je inktpad of sponsje overheen gaat, prachtig.
Ook heeft Dawn een handige pagina met tig tutorials: hier te vinden.

World-Treasures-cu

2.
Al jaren een van mijn favoriete sites: http://dawnsstampingthoughts.typepad.com/. Zij maakt echt geweldig leuke dingen en heeft erg veel handige tips! En ze is zo lekker vrolijk altijd, dat is toch ook leuk!! Ik heb de Petite Purse Die gekocht en die is zo ontzettend schattig, dat ik filmpjes ben gaan zoeken voor tips & tricks. Dawn had ze natuurlijk en hier is er eentje: ttp://dawnsstampingthoughts.typepad.com/dawns_stampin_studio/2012/04/petite-purse-quick-tip-video-.html
Petite Purse with DSP flap
3.

Een van mijn aankopen in de starterskit was de decorative label punch (met bijbehorende stempelset natuurlijk). In dit filmpje een uitleg over hoe je hiervoor met dezelfde punch een layer kan maken, heel handig: http://stampinonthecamasprairie.blogspot.nl/2011/04/how-to-layer-decorative-label-punch.html.


En wat ik ook een ontzettend goede inspiratiebron vind is www.stampingschool.com, hier moet je wel lid van worden (betaald), maar iedere week verschijnen er twee nieuwe tutorials en .. allemaal met Stampin'Up spullen!!

Mocht je interesse hebben in het houden van een Stampin'Up! Party of het bestellen van producten, laat het me weten!

Mijn emailadres staat rechts in de balk! Fijn weekend dames!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten