zondag 10 maart 2013

Leuke party gehad!

Nog op de valreep van het weekend een berichtje van mij, het was alweer even geleden.
De keuken is zo goed als klaar, de vloer ligt erin (helemaal happy mee), de plintjes zijn gekocht, maar zijn iets te wit, dus daar moet eerst nog een lakje over en dan binnenkort nog een dakraam/tube en een tafel met krukjes n dan is echt alles klaar.
een klein fotootje voor het idee
Verder heb ik afgelopen maandag een party gehad. Als klein bedankje had ik een kleine post-it houder gemaakt, een idee die ik helemaal gelift heb van Krista, een SU-collega-demo die ontzettend leuke dingen maakt!! Heb in een heeeeel ver verleden een workshop bij haar gedaan en dat was het begin van de Stampin'Up verslaving ;)
Is het geen geweldig papier!!! De ondergrond is Crumb Cake en het Designer Papier is Birds of a Feather, pagina 164 van het grote SU boek! Omdat het goed te combineren is met het kraftpapier (Crumb Cake), is het momenteel favoriet. Maar ... zoals ik dat vaak heb, dan vind ik het meestal zonde om te gebruiken, stom he??? Al heb ik 10 pakken, dat maakt niet uit (die heb ik niet hoor, maar eentje, nog!). De stans is van de set 'Bitty Banners Framelits' pagina 191 en die heb ik als gratis set gekozen uit de SAB folder. Heb natuurlijk wel de bijbehorende stempel erbij besteld, want die is enig.

Wil je deze - of andere - geweldige producten ook hebben?? Mail me dan en ik geef je informatie over hoe en wat! En denk eraan ... 22 maart eindigt die ontzettend leuke actie van Sale-A-Bration, 20 maart gaat mijn laatste verzamelorder de deur uit, dus ... ben er op tijd bij!

5 opmerkingen:

 1. Wat een gave keukenvloer.
  En ik vind je post-it houder heel leuk.
  Eveline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je keuken is super mooi!!! En je gelifte kadootjes zijn ook erg leuk! Ik ken het, zonde vinden om papier te gebruiken (daarom heb ik nu bakken vol met retired papier, whahaa)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is je keuken gaaaf geworden!
  Dat was het wachten wel waard. :)
  De post-it holders zijn ook erg leuk geworden.
  Ik vrees dat ik net als Erna ben als het om papiertjes gaat. ;-) whahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie keuken heb je!!! Leuk dat je ons even laat meekijken :)
  En wat zijn die post-it holders mooi!! Leuk papier heb je gebruikt. Ik herken het wel van het zonde vinden om het mooie papier te gaan gebruiken :)

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen