maandag 25 februari 2013

Opruimen ...

Sinds we de nieuwe keuken hebben en ik nog geen hobbyhoek, is het een grote bende (nog erger dan normaal). Freubelen lukt bijna niet, omdat overal iets staat en tegen de tijd dat ik iets gevonden heb, de zin en/of inspiratie weg is! Erg toch ... En heel frustrerend.
Enfin, de vloer komt eind volgende week, de kast in de kamer moet snel gekocht worden en dan kan hier de boel een keer afgemaakt worden. En dan komen er ook meer (Stampin'Up!) projecten natuurlijk!

Voordeel van de zooi is, dat er nu eens goed uitgezocht en opgeruimd moet worden. En dan ... schrik je je te pletter!! Linten is een tic geloof ik, maar nu alles zo uitgestald stond vanochtend op de tafel en ik gisteren bijna een hele (!) dag bezig ben geweest om de kleine stukjes op kaartjes te plaatsen, is het toch wel lichtelijk schrikken!

Zie hier ...
Hier de totale verzameling. Behalve links voor (kelder) moet alles bij de hand liggen in de nieuwe hobbyhoek.

Hier de 'kleinere stukjes doos'!
En hier van bovenaf gezien ...

En hier mijn SU verzameling ... zielig klein mandje en nog maar 3 uit de huidige collectie. Zal maar niet zeggen dat er nog wel wat besteld moet gaan worden.
Dames, ben ik zo erg of kan het nog erger?! Dan graag bewijs, zodat ik mijn man kan laten zien, dat ik niet de enige ben ;)

4 opmerkingen:

 1. haha, ik vind het heeeeel erg grappig!!! en ik dacht dat ik veel lintjes had :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaha ja hoor Anne- Marie jij ben echt erg. Wat een chaos hahaha. Nee dat is geen bende maar zijn creatieve ideeën. Hopelijk kan je snel een kast kopen en de boel weer netjes ordenen, maar zo te zien gaat je dat wel lukken.
  Succes ermee en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben veeel erger. Mijn man zegt altijd, Jij hebt geen huiskamer, wij huizen in jouw hobbykamer.
  Ik ben bezig met een mooie fotoserie van mijn hobby/workshop ruimte voor mijn website, als die er op staat, zal ik je een link sturen, kan je je man laten zien dat je heeel beschaaft bent :D
  Groetjes
  Marrigje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar!! Ook hier een hobbykamer vol met allerlei spullen waaronder ook veel lintjes :)
  Succes met alles ordenen!

  Fijne week!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen