zondag 10 februari 2013

Twee kleine Valentijnscadeautjes


Één in traditionele en één in niet-traditionele kleuren! Allebei met iets lekkers erin!

 
De basis van het eerste exemplaar is Crumbcake. Dit is en blijft mijn favoriet. Het past gewoon overal bij, bij rustige kleuren, maar ook prima bij de wat fellere! Het DSP is uit de Polka Dot Parade (geweldig trouwens als je de SU producten eens wilt uitproberen: je kunt er een bijpassende starterset van Cardstock bij bestellen en hebt zo meteen eenset die goed te combineren is onderling) en het labeltje met tekst is gesneden en 'geschreven' met de Silhouette Cameo. Een sisal touwtje en klaar is Marie!
 

Deze tweede heeft als basis Midnight Muse en de achtergrond is gestempeld (maar dit is niet zo goed te zien op de foto's zie ik nu) met Summer Silhouettes stempelset (prachtige set). Ik heb (nog!) geen Midnight Muse stempelinkt, maar heb Basic Grey gebruikt en dat werkte ook goed als achtergrond merkte ik. Heel subtiel. Het DSP hiervan komt uit de Spring mini en staat op blz. 16 helemaal onderaan. Het is een kleiner formaat en komt in een blokje. Het heeft 12 verschillende designs, is dubbelzijdig en heeft prachtige kleuren. Ik dacht even dat het een beetje op kerstpapier leek, maar dat is helemaal niet het geval.
Dit bloemetjes design met Midnight Muse én Crumb Cake natuurlijk is echt enig! Lekker zoet! Het frame is geponst met de Decorative Label Punch en de bijbehorende stempelset Four Frames.
Als sluiting heeft het Crumb Cake 3/8 inch Taffeta Ribbon en in de binnenkant is de scallop pons gebruikt (een van mijn eerste ponsen, je kunt er alle kanten mee op!).

Een enig klein kaartje voor Valentijn of gewoon omdat je iemand lief vindt! En het past door de brievenbus!

Het idee zag ik ergens op internet, maar het was een betaalde tutorial. Dat doen we dus maar niet en zelf gefreubeld dat het makkelijk past en ook nog uit A4 papier te halen is.

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke doosjes! Gave cadeautjes Anne-Marie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wunderschöne Idee. Ich liebe Schachteln.
    Die Farben sind toll.
    LG, Renate

    BeantwoordenVerwijderen