maandag 10 februari 2014

Soft Sky ...

... ik kan niet wachten tot de lucht deze kleur weer heeft. We moeten niet klagen met deze winter, ik weet het, maar 20 tot 25 graden met een wolkenloos luchtje is niet verkeerd!
 
Deze kleur in de Stampin'Up! familie is ook niet mis, hij lijkt erg op Pool Party, maar is iets lichter en zachter. Vandaar de naam 'soft' erin waarschijnlijk.
Ik heb me maar weer eens laten inspireren door anderen bij onderstaande projecten.
 
Om te beginnen een doosje om een Mini Ritter (nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf!) in te doen, maar geld kan ook of een lief kaartje bijvoorbeeld. Ik zag het idee voorbij komen op één van mijn lievelingsblogs, nl. http://kaybehybrid.blogspot.nl/2014/02/workshop-mini-ritter-sport-box.html. Maar ik kon het natuurlijk niet laten de Tag Topper Punch te gebruiken voor de bovenkant en het paste precies, kwam dat even mooi uit!
 
Omdat het een klein doosje is, had ik wat moeite met de voorkant. Het werd al snel te 'priegelig'. Dus toch maar gekozen voor een grotere bloem en verder geen teksten gebruikt.
Het bijbehorende kaartje is een zgn. 'criss cross' kaart die ik wel eens vaker had gemaakt, maar toen ik hem weer zag op deze site, wilde ik het weer een keer proberen. Ik hou niet van die hele grote kaarten, dus heb ik mijn versie verkleind.
 

Voor de binnenkant heb ik een Whisper White stuk cardstock bestempeld, maar wel dubbelgevouwen, zodat er nog schrijfruimte over is!

Deze stempel is echt ontzettend mooi en veelzijdig. Op de basis heb ik hem als achtergrond gebruikt (zoals het origineel), op de binnenkant ingekleurd met  SU-makers en de blenderpen.

4 opmerkingen:

 1. Ziet er weer heel leuk uit Anne-Marie.
  Eveline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je toch een creatief talent! Prachtig gemaakt weer! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettende leuk doosje heb je toch weer gemaakt. Een wat leuk dat je daar weerde tag topper punch voor kunt gebruiken.

  Liefs Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi gemaakt Annemarie. Ben weg van het kleine doosje. Die pons die je daarvoor gebruikt hebt lijkt me geweldig. Groetjes, Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen