zondag 9 februari 2014

Stampin'Up! maar dan effe anders ...

Je zou het niet zeggen, maar bijna alles van deze kaarten is gemaakt met Stampin'Up! producten!


Met al het 'SU-geweld' van de afgelopen tijd, zou ik bijna vergeten dat ik mijn vertrouwde Silhouette Cameo in de kast heb staan; als ik een kamertje alleen had, zou hij niet in de kast staan, maar goed ... je wilt de woonkamer een beetje toonbaar houden he ... ;)

Maar ... hij is er weer even uit geweest, afgestoft en wat probeerseltjes zijn gesneden waaronder deze enige krokodilletjes! Normaal griezel ik van deze groene monsters, maar deze zijn te lief om niet op een kaart te gebruiken, wat denken jullie? Het bestand is een gratis file van http://www.misskatecuttables.com/, een geweldige site met snijbestanden én iedere dag (ja echt iedere dag) een gratis bestand!! En die zijn zo ontzettend leuk. Je moet wel snel zijn, want de dag erop is het weer een andere en staat het bestand in de shop voor $ 0,50 (ook nog te betalen daar niet van).

De hoofdkleur van deze kaart is Gumball Green, de achtergrond ook in een oude versie DSP (hij is er ook in de nieuwe versie en zo ontzettend veelzijdig plus in een grooooot blok met 30x30 cm vellen!). Het enige dat niet SU is, is de witte kaartbasis en de tekststempel.

Hopelijk is het doel, nl. een jongenskaart te maken, gelukt, want mannen- en jongenskaarten blijven zó lastig zonder de zo geliefde bloemetjes, bling bling en strikjes!

2 opmerkingen:

  1. Waauw zeg! Wat zijn ze leeeeuk :) wij zijn fan van deze super leuke krokodilletjes!

    Nog een fijne zondag.
    lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen