vrijdag 14 oktober 2016

Gezellig!

Dat was het, gezellig!

Een paar weken geleden kwam SU-collega Anne-Marie op bezoek, omdat ze in de buurt was (ze woont nl. een eindje uit de buurt). We hebben gezellig bijgepraat, voornamelijk over onze uit de hand gelopen hobby natuurlijk. We kennen elkaar van Stampin'Up! en hebben een paar jaar geleden een kamer gedeeld in Brussel tijdens een SU bijeenkomst, wat was dat gezellig! En dat terwijl we elkaar helemaal niet kenden van te voren!

Anne-Marie had een geweldig leuk zelfgemaakt cadeau meegenomen, dit was 'em:Wat een beauty hè? En helemaal mijn kleur!!

Het leuke was dat zij ook een prachtige stempelset bij haar had die ik (nog?) niet heb, nl. Wonder of Christmas. Pronkstuk is een prachtige engel en ik mocht wat afdrukjes maken. Anne-Marie liet zien dat je heel makkelijk op kaarsen een stempelafdruk kunt overbrengen en dat heeft ze gedemonstreerd. En ik ook weer in mijn workshop een paar weken geleden, ik vond het super om te doen en de gasten ook. Je kunt het met afbeeldingen doen, maar met teksten op wat kleinere stempels is het ook erg leuk.

Dit zijn mijn projectjes geworden:De afdrukken zijn gemaakt op water color paper en ik heb met m'n aqua painter een subtiel kleurtje aangebracht en natuurlijk met wat glitter afgewerkt.
De afdrukken op de kaars gaan op een andere manier, maar ik zal de techniek hier niet verklappen :)

Nogmaals bedankt Anne-Marie, het was gezellig én leerzaam!!

2 opmerkingen:

  1. Hoi Anne-Marie, ik vond het ook zo supergezellig! Het was veel te lang geleden dat we elkaar hebben gezien en gesproken. En dat ik jou nog wat kon leren had ik niet verwacht ;-) Fijn weekend. Groetjes, Anne-Marie

    BeantwoordenVerwijderen