dinsdag 25 oktober 2016

Nieuw product + korting!

Soms heb je van die dagen dat je niet weet wat te freubelen, herkennen jullie dat!? Dat wil of móet je iets maken (van jezelf), maar je kunt òf niks verzinnen òf er komt niets fatsoenlijks uit je handen.

Ik heb daar al weken last van eigenlijk :)

Één van de oplossingen is dan het World Wilde Web ... je raakt daar soms verloren door de meest prachtige creaties! Op Facebook kwam ik een prachtige kaart tegen van Kris, haar stijl spreekt me altijd ontzettend aan. Ik heb haar kaart nagemaakt in 'Anne-Marie-formaat' en ben blij met het resultaat.Maar ja, je wil natuurlijk niet altijd dingen namaken of half namaken. Dus trok ik gisteren m'n Silhouette Cameo 3 (ja ja ... de nieuwste) maar weer uit de kast in de hoop dat de creatieve ideetjes binnen zouden stromen, maar dat gebeurde niet helaas. Ik zat door m'n bestanden te scrollen (en dat zijn er véél kan ik je vertellen) en kwam deze tegen: een stitched circle of te wel een rondje met een zogenaamd genaaid randje erom heen. Ze zijn in verschillende modellen en formaten te krijgen als stansen, maar uit de Silhouette had ik hem nog niet mooi gekregen. Ik deed dus een nieuwe poging met m'n nieuwste speelgoedje en dit kwam eruit:

Ik weet niet of jullie het goed kunnen zien, maar het ziet er niet echt strak uit. Dus gooide ik het maar weer aan de kant en ging samen met de kids en manlief Pirates of the Caribbean kijken.

Over toeval gesproken: vandaag kondigt Stampin'Up! aan in de nieuwe jaarlijkse catalogus met Stitch Framelits te komen, maar ... we kunnen ze al bestellen vanaf 1 november, is dat niet geweldig. En het leuke is dat de bijbehorende stempelsets (alles kan er natuurlijk bij, maar deze extra goed!) zijn gedurende de maand november 25% goedkoper, joehoee! Wat mij ook aanspreekt, is dat er van alle vormen iets in 1 set zit: dus niet voor iedere vorm een aparte set!


En deze sets kun je in november met maar liefs 25% korting aanschaffen!


Ik ga op 5 november weer een verzamelbestelling plaatsen; je bespaart sowieso op je verzendkosten en krijgt een leuk presentje in je pakje!

Wil je meebestellen, mail je dan ordergegevens (artikelnummer + omschrijving) naar annemariejeukenvissers@yahoo.com!Geen opmerkingen:

Een reactie posten