maandag 8 juni 2015

Nieuw teamlid welkomst cadeautje

Ik ben geen grote in Stampin'Up! demo land, maar ik vind het toch geweldig te kunnen melden dat Brenda de Bont 2 weken geleden is ingestapt als demo in mijn team-pje! En daar hoort natuurlijk een welkomst cadeautje bij!! Inmiddels is het ontvangen, dus kan het veilig hier getoond worden!

In dit doosje, gemaakt van het prachtige stevige Kraft Cardstock, zit een lief klein notitieblokje.

Het nieuwe Gift Bag Punch Board is gebruikt voor het cadeau-zakje (waar een zeepje in past). In plaats van de oorspronkelijke stempeltekst, heb ik voor een andere tekst gekozen.
Het papier dat gebruikt is, is uit de (nog uit de oude catalogus, maar ze zijn weer terug en nóg leuker) Paper Stack In Colors 2014-2016, Hello Honey. De stempel is uiteraard uit de nieuwe catalogus en heet You're So Sweet en past bij de Mini Thinlits Framelits. Echt een geweldige set samen, te vinden op pagina 57 van je catalogus en in bundle maar liefs met 15% korting!!! Zo ziet deze eruit:

Naast de stans voor het zakje nog veel meer extra's in deze set!

En dit is het gebruikte punch board.

Denk je nu ook ... ik wil ook demo worden, maar lijkt het je nogal ingewikkeld of spannend? Nee hoor, het is heel eenvoudig en je vult het in zoals JIJ dat wenst: je stopt met werken en je maakt van je hobby je werk! Of je doet het 'alleen' voor de korting! Of ergens daar tussenin! Dus ... wat JIJ wil!! Klinkt goed toch?En .. het leuke is dat tot en met 30 juni er een leuke actie is en wel dat je TWEE extra stempelsets uit de hele catalogus mag uitkiezen en mag toevoegen aan je starterspakket! Twee!! En ... dan krijg ik er ook nog eentje, das dubbel zo leuk :)
Wat houd je nog tegen??? Neem contact met me op bij vragen of meer informatie en ik help je graag verder!


2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je nieuwe downline. Leuk cadeautje heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super toch Anne-Marie, gefeliciteerd met je nieuwe teamlid! (hahah, ik wacht nog steeds op mijn eerste...). Leuk kadosetje ook, maar dat is ook helemaal jouw ding. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen