maandag 18 januari 2016

Een bloemetje ...

Toen ik de nieuwste bloemenlijn 'Botanical Gardens' zag, was ik niet meteen enthousiast en dat kwam, omdat het in een kleurenlijn wordt getoond (bijpassend bij het DSP) dat niet mijn favoriete kleuren zijn. En dan duurt het even iets langer voor ik 'om' ben, want dat ga ik bijna met alles van Stampin'Up! (de reden waarom ik natuurlijk demo ben!) en al helemaal in deze Voorjaarscatalogus.

De stansen zijn super, de stempelset veelzijdig en de embellishments snoezig!

Ik wilde dus wel andere kleurtjes gebruiken en was aan het bedenken wat dat zou worden, want ik wilde proberen niet terug te vallen in bijna alles wat ik maak ... roze en crumbcake :)
Het werd zwart/wit met blauwtinten. Ik zag de achtergrond met zwart-witte strepen op Pinterest voorbij komen (daar werd gekozen voor stroken papier) en wist dat ik mijn 'Brushestrokes' achtergrond stempel te gebruiken. Ik gebruik hem veel, heb er erg veel plezier van. Normaal gesproken, koop ik mijn achtergrondstempels in hout, dat is wat steviger voor zo'n grote stempel, maar bij deze was ik dat vergeten. Het gaat ook prima als je je stempel op de tafel 'plakt' en dan het papier erop legt, geen probleem.

Dit is het geworden:

Gebruikte blauwtinten zijn Lost Lagoon, Pool Party en Soft Sky, het groen is Pear Pizzazz en Old Olive. Ik heb bij de rechter kaart als basiskaart een zwarte kaart genomen, bij de linker is er direct op het Whisper White cardstock gestempeld.
En allebei de tekststempels zijn gratis! De tekst 'Oh, hello' komt uit de Sale-A-Bration set 'Honycomb Happiness' en de 'Thank You' komt uit de set 'Perfect Pairings'. Ken je Sale-A-Bration nog niet? Kijk op mijn blogpost HIER en je leest alles over deze geweldige voordeelactie! Voor iedereen voordeel: als je iets koopt, als je een party of workshop host én als je voor dat geweldige productpakket kiest!
2 opmerkingen:

  1. Inderdaad een leuk stansset.Vaak moet je het eerst zelf in handen hebben en er iets mee gedaan hebben in jouw kleurstelling voordat je zoiets leuk gaat vinden.Gossie...is die streep....een achtergrond stempel? nooit gezien. Erg leuk.

    Liefs Gerda

    BeantwoordenVerwijderen