zondag 3 januari 2016

Lekker roze!


Zijn jullie een beetje bijgekomen van alle festiviteiten? En hebben jullie ook altijd de kriebels om meteen de kerstkneut uit het huis te halen? Ik wil ruimte en de boom moet er eigenlijk meteen aan, maar ja .. of manlief het ermee eens is ...

Vandaag zijn we er weer met een nieuw voorproefje en vandaag is deze ook weer uit de Sale-A-Bration folder. Gewoon omdat ik zo blij word van de mooie spullen die je gratis mag uitzoeken bij je bestelling! Wie wordt daar nu niet blij van! Wil je ook blij worden en bestellen? Dat kan online in mijn shop vanaf 5 januari of je bestelt mee met de verzamelbestelling van 5 januari a.s. en je bespaart ook nog eens op de verzendkosten.


Vandaag gebruik ik de stempelset Botanicals for You. Een mooie set met een erg grote tekst (die ik gebruikt heb op de kaart), bloemetjes en takjes en nog wat andere teksten, erg veelzijdig. Het past geweldig goed bij de Botanicals Blooms bundle uit de Voorjaarscatalogus op pagina 26. Één van de vele voordelen van onze producten is dat alles zo perfect op elkaar afgestemd is en dit jaar gaat de SAB hier helemaal in mee.


Het was nog even moeilijk, want zo'n grote tekst moet wel leuk verwerkt worden. Ik wilde het niet te druk maken, maar wel m'n bloemtejes en takjes gebruiken natuurlijk! Uiteraard m'n favoriete kleur roze gebruikt. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

1 opmerking: