maandag 16 januari 2012

A, B, C ...

Nee, geen leesles, maar zwemdiploma's halen! Twee collega's hebben dametjes die binnenkort op moeten voor hun zwemdiploma! Dus ... aan de slag. Ik geloof dat ik het hele weekend en vandaag bezig ben geweest (in fases), inkleuren stempels (zoveel mogelijk op de Copic-manier zoals het geleerd is op de cursus, best nog wel moeilijk hoor), kaarten maken, doosjes maken en versieren ... De doosjes heb ik erbij gemaakt in dezelfde kleuren. 


Het basispapier is van Knutselengeltje, het designpapier van de Action (echt waar, het is schattig papier met een blingetje erin), ingekleurd met Copicmarkers, de postzegelstempel is van Whimsy Design, blauwe en groene lintjes is van een koop op Ebay lang geleden, roze van Reasonable Ribbon, roosjes van WildOrchid Crafts. De tutorial voor het mini-ritter-doosjes komt hier vandaan: http://stempeleinmaleins.blogspot.com/2011/02/mini-rittersport-verpackung.html.
Het is een leuke site met iedere week een nieuw project met uitgebreide omschrijving meestal. Wel in het Duits (en Engels), maar is goed te volgen als je die talen niet goed spreekt.

1 opmerking:

  1. Nou zeg, wat een schatjes! Ze zijn supergoed gelukt! En papier??? van Action zei je? Zou je niet zeggen. Ik loop eerlijk gezegd niet zo weg van papier van Action, maar deze is wel leuk.

    Liefs, Gerda

    BeantwoordenVerwijderen