vrijdag 6 januari 2012

Copics cursus én een leuke blogcandy bij Diny Sprakel

Een van de dingen op mijn (meterslange) wensenlijst was een inkleurcursus met de Copicmarkers. Vandaag was het dan zover! Bij do-it-creatief in Elst (bij Nijmegen) werd de cursus gegeven. Ik was er nog nooit geweest, terwijl het maar een half uurtje rijden is. Dat is me toch een grote winkel met een gruwelijk groot assortiment! Op de website staan nog niet zoveel spullen, je moet echt even langs, geweldig!!


De cursus werd gegeven door Diny Sprakel, haar blog is http://creadin.blogspot.com/, hier is erg veel informatie te vinden en ook de links naar de Copics sites Benelux en Europa. Daar staat nóg meer info op over de markers, tutorials, je kunt je er uren mee vermaken en vergapen aan de kaarten en andere projecten. Het was een basiscursus met goede uitleg over de markers, hoe je ze kunt gebruiken, inkleurmethodes voor gezicht/haar/kleertjes. Geweldig, een echte aanrader!
Hier twee scans met mijn eerste probeersels! Ben er helemaal trots op!
In maart ga ik de 'gevorderden' cursus doen, kan niet wachten. Moet natuurlijk eerst oefenen!

Verder heeft Diny een super blogcandy klik op de link of kijk hiernaast voor alle informatie! Doen hoor, het is echt een superprijs!
Nou, heel fijn weekend, ik sluit me op met m'n markers!!

3 opmerkingen:

 1. Mooi probeersel Anne-Marie.Ik heb wel geen Copcis, maar aquamarker maar gebruik mijn markers te weinig. Dus het is erg leerzaam zo te zien.

  liefs,
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou zal me wel een erg leuke dag geweest zijn en met copics kleuren is erg leuk. Helaas doe ik momenteel te weing met copics, maar wil het zeker weer oppakken. Succes met inkleuren en oefenen en op naar de vervolgcursus. Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Anne-Marie, happy New Year and I hope you had a wonderful Christmas with your family!! LOVE the coloring!! Just fantastic:) Loved the cards I missed. Enjoy the rest of your weekend!!]Hugs,
  Norma

  BeantwoordenVerwijderen