zondag 30 maart 2014

Haal meer uit je papier # 1

Binnenkort hebben we met het team van Caroline van der Straaten een bijeenkomst. Tijd om tips & tricks uit te wisselen, ideetjes te showen en natuurlijk gezellig bij te kletsen!

Caroline vroeg mij een inspiratiehoekje te maken en ik twijfelde of ik het moest laten zien, maar omdat de basis voor deze serie papier uit de Sale-A-Bration brochure is, laat ik het toch zien! Je hebt nl. nog tot en met 31 maart a.s. om dit geweldige papier cadeau te krijgen bij een aanschaf van EURO 60,00 aan producten (exclusief verzendkosten) en ik vond het zonde om (een gedeelte van) deze projecten met het papier niet te laten zien. Dus dames die komen de 13e ... kijk maar niet de komende dagen ;) Je kunt na de SAB tijd natuurlijk ander papier uit onze geweldige collectie bestellen!

De serie van de komende dagen staat dus in het teken van 'Haal meer uit je papier'. Dat geldt voor cardstock, maar de eerste projecten voornamelijk voor DSP (Designer Papier). Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben iemand die geloof ik het liefst papier verzamelt in plaats van gebruikt: zo zonde! Maar ik was laatst weer eens aan de opruim en kwam zoveel oud papier tegen dat ik na jaren toch minder leuk vond, dat ik me weer eens goed voorneem papier te GEBRUIKEN! Doen jullie mee??

De eerste van de 6 projecten uit 1 vel DSP (totaal van alle 6) van de komende 6 dagen is een tasje.

De basis is een stuk DSP van 5x12 inch, het twine komt ook uit de SAB-brochure, de stempel is uit de geweldige set 'Chalk Talk', uitgeponst met de Extra Large Oval Punch label punch en gelayerd op de uitgeponste Decorative Label Punch. Gebruikte kleur behalve het DSP is Crisp Cantaloupe.
De bloemetjes onderaan het label zijn geponst met 1 van de bloemetjes van de Itty Bitty Shapes punch.

Het tasje is 4x 3 1/4 inch.

Al eerder geroepen, maar ... nog 2 daagjes voor de SAB-producten, daarna zijn ze echt weg!


Tot morgen met deel 2!!

2 opmerkingen:

 1. Het ziet er nu al top uit Anne-Marie! Ik kan niet wachten om te zien wat je nog meer in petto hebt. :)
  Groetjes van Caro x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om die ponsen op deze manier te gebruiken.
  Heb ik eigenlijk nog niet gedaan.

  Liefs Gerda

  BeantwoordenVerwijderen