woensdag 13 augustus 2014

Bloemetjes 1

Bloemen doen het altijd goed op een kaart! Ze zijn te gebruiken voor alle gelegenheden en je kunt er de kleur aan geven die jij zelf (of de kaarten-ontvanger) het leukste vindt!
Stampin'Up! komt in de nieuwe catalogus met de stempelset 'Flower Patch' met bijbehorende stansen 'Flower Fair Framelits'. Er was zo'n run op, dat ze al snel uitverkocht waren, maar gelukkig zijn ze er weer!!
 
Er is zoveel mogelijk met deze geweldige set, dat ik niet zo goed wist waar te beginnen. Pinterest en Google helpen daar gelukkig bij, dus de volgende kaartjes zijn een beetje van Internet en een beetje van mezelf! Vandaag de eerste drie, morgen en overmorgen nog een paar andere uitvoeringen.

 
De achtergrond is bewerkt met de nieuwe Decorative Masks!


Een kleine In Color Sequin in het midden met een pareltje. Het labeltje is gemaakt met de set Banner Banter met bijbehorende pons.

 
Hierbij is dezelfde stempelset met pons als hierboven gebruikt (op vellum dit keer), voor de achtergrond is de set 'Dotty Angles' gebruikt met witte kraft inkt op.En hier nogmaals een achtergrond met de Decorative Masks.
Gebruikte materialen:
2 opmerkingen:

  1. Erg leuk zijn ze Annemarie!
    Toevallig heb ik gisteren ook even met de Flowerpatch zitten spelen. Erg gaaf die bloemen!

    BeantwoordenVerwijderen