dinsdag 2 februari 2016

Welkom ...

Een paar weken geleden zijn er twee gezellige dames ingestapt als demo bij 'Feestjes met Papier!' Is dat niet gezellig? Ik weet eigenlijk niet of ze met naam en toenaam genoemd willen worden, maar ik roep alleen maar ... Majo en Joan, welkom bij de gezellige Stampin'Up! familie.

Zij hebben allebei geprofiteerd van de geweldige instapactie die Stampin'Up! heeft voor nieuwe demo's, nl. behalve het geweldige voordeel bij het instappen van EURO 129,00 betalen en voor EURO 175,00 producten uitkiezen ook de gezelligheid van de mede demo's, alle inspiratie en tips & tricks uit alle Facebookgroepen, de korting die je standaard krijgt op je producten die wel kan oplopen tot 25%, het voor-orderen van alle nieuwe catalogi producten ... en nog veel meer!
En ze hebben het extra slim bekeken om nu in te stappen tijdens Sale-A-Bration, want tot en met
31 maart a.s. kies je voor EURO 220,00 aan producten in je starterspakket en betaalt nog steeds maar EURO 129,00.

Voor ik weer doordraai over SAB, zal ik laten zien wat ik van plan was toen ik aan dit blogbericht begon ;) Namelijk een welkomstpakketje laten zien voor mijn nieuwe teamgenootjes. Als het goed is, is het binnen dus mag het getoond worden.

Een lieve vriendin maakte deze geweldige mok!

Het zal geen verrassing zijn dat mijn favoriete papier gebruikt is.
Worden jullie het al beu?

Een kladblokje voor alle aantekeningen en ideetjes!

In de mok moet natuurlijk thee! Heerlijke winterthee!


En bij thee hoort een chocolaatje!

Bedankt voor het meelezen en tot de volgende keer!

Wil je graag een bestelling plaatsen, dan is het goed te weten dat er donderdag 4 februari a.s. de eerstvolgende verzamelbestelling plaatsvindt. Wil je meebestellen, mail je bestelling dan uiterlijk morgen, dan kan het mee!

2 opmerkingen:

  1. Een SUperleuk welkomst cadeau Anne-Marie, dank je wel! Die mok wordt vast een collectors-item !

    groetjes
    Joan

    BeantwoordenVerwijderen